Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Reiser kvinner billigere på tjenestereiser enn menn?

Enkelt undersøkelser blant jobbreisende viser at kvinner gjerne er tidligere ute med bestillingene enn menn. De samme undersøkelsene viser også at snittprisene på kvinnenes flybilletter er lavere.

Er det virkelig sånn? Og hvorfor? Kom gjerne med synspunkter.

5 kommentarer

Ana Around the World

28.05.2009 kl.10:21

Kan det ha noe med at kanskje flere kvinner enn menn legger flere langsiktige planer og har bedre oversikt i kalenderen? At menn tar det litt mer "Hakuna Matata" og dermed går glipp av de bedre tilbud som kjapt blir utsolgt? Dette gjeldende også i form av tidsperspektivet om NÅR en informerer sekretæren/ koordinatoren om å booke flybillett: i god tid i forkant - eller få dager før avreisen ved en "...by the way... jeg må ha en billett til...!
Du har nok et poeng der. Og menn tenker vel kanskje litt mer sånn: "Skal de sende meg på reise, så får de betale for det også...". At kvinner er bedre til å organisere, må vil vel bare innse.

Maria

28.05.2009 kl.23:09

Vi pynter vel litt opp da! he he.Ps, hvis noen ønsker å få mer trafikk på bloggen, har jeg funnet en GRATIS side som virker ok. Her loves det masse trafikk, men jeg vet ikke enda siden dette er mitt første forsøk. Men det virker helt greit. Er du interessert i å sjekke det ut kan du følge denne linken: http://www.viraltrafik.se/?123mariamor

Ellen Therese

29.05.2009 kl.12:02

Jeg tror det er fordi kvinner er mer opptatt av shopping og salg. vi har trening i å tråle butikkene etter gode tilbud, så kvinner er sikkert opptatt på å få en god pris på flybilletter og. Selv om jobben betaler.
Jeg tror også at menn har en tendens til å overvurdere sin egen "verdi", mens kvinner har en tendens til det motsatte. Noe av det samme gjenspeiler seg i forbindelse med individuelle lønnsforhandlinger.

Skriv en ny kommentar

hits