Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stoltzekleiven opp - dagens tid...

...i går ble 26:45. Fire ferieuker uten trening suger virkelig :-(

Jeg kan leve med tiden, siden det er så lenge siden forrige økt, men kunne likevel ønske meg at formen hadde vært like god som før ferien.

Spørsmål: Trener dere gjennom ferien også?
Stikkord:

2 kommentarer

ana

10.08.2009 kl.10:21

Første treningsperiode etter ferien er beinhard. Mye syting og utsetting før en endelig setter i gang igjen - kom over kneiken med innkjøringen igjen, så er det back in business hehe. Beinhardt med startfasene. Før lette jeg opp treningssentre og jogget på stranden uansett hvor jeg var i verden, det var den gang som ung og sprek hehe. sv: skremmende ja hvordan en kan "glemme sitt eget land". Her sitter en og prater om å være lommekjent i diverse byer og land - men så har en sett lite og svært få ting om landet en bor i + ikke har engasjert seg så mye om byer, steder, happenings osv innenriks. Må bli flinkere der, men har alltid tenkt at den dagen jeg er pensjonist da skal jeg farte land og strand rundt i Norge. Har lyst å se masse mer, men har bare blitt til at reisekassen prioriteres til det store, vide, spennende utland;)

emmieverlasting...

10.08.2009 kl.13:58

Sv: Ja, men de tingene i plast er ikke så ille i pris som det andre.. Pepperkvernene her er i tre, de koster ca 350,- pr stk.Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits