Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dagens reiselivsnyheter - iPods og nakenscannere

- Vatikanet deler ut iPods i Laterankirken, lastet med informasjon om kirken, for å redusere støy fra snakking inne i kirken. Veldig smart!

- USA sensurerer nakenscannerne på flyplassene etter en rekke søksmål og protester. Hadde de trodd at ingen skulle si noe på det?

- Hotellene lærer av Ryanair og tar ekstra betalt for "ekstraservice". Det skal bli mer vanlig å ta lav betaling for rommet, og kreve gebyr for tjenester som f.eks. renhold av rommet under oppholdet.

Om du lurer på hvordan jeg holder meg oppdatert på reiselivsnytt, så sverger jeg gjerne til denne siden:

http://www.mylder.no/reise

 

4 kommentarer

Trine Pernille

21.07.2011 kl.13:20

sv: Ja Kreta var fantastisk som vanlig :) Vi bodde i Platanias, og det er så koselig der. Det er jo naboen til Agia Marina, så dit må dere dra inn om dere ikke har vært der før. Skal dere være lenge?
Trine Pernille: Vi skal være en uke, men vi rekker sikkert en tur dit. Noen anbefalinger derfra?

Trine Pernille

21.07.2011 kl.14:05

Ja det er jo bare snakk om en liten gåtur eller tre-fire minutter i taxi så er dere der. Kan anbefale å ta dere en tur i "gamlebyen" der å dra på en restaurant som heter "Vigli". Det er helt på toppen av et fjell, og derfra ser man utover hele platanias, agia marina, kato stalos og videre bort til Chania. Personalet er veldig hyggelig og serviceinnstilt uten å være masete, og maten er fantastisk. Min personlig favoritt der oppe er Souvlaki ;)

Kan også anbefale en restaurant som ligger ved taxitorget, som heter Tartufo :)
Trine Pernille: Takk for tips! Det kan være nyttig info å ta med seg.

Skriv en ny kommentar

hits