Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Agia Marina, Kreta (del 2) - reisen til og fraVi skulle reise Bergen-Chania tur/retur med Thomas Cook. Med avreise i 18-tiden, hadde vi forventet at lillegutt skulle sovne på flyet. Det gjorde han, men først 20 minutter før landing..... Det var mange barn ombord, og jeg tror ikke noen av barna sov noe særlig.

På flyet hadde vi bestilt ekstra benplass helt foran i flyet. Det var kjekt med den ekstra plassen til beina, men brettene som skulle holde maten vår, holdt ikke en gang sin egen vekt. Det var nedtur. Samtidig ble vi stadig forstyrret i filmvisningen med et konstant mas om salg av diverse taxfree-varer. Unødvendig....

Avreisen ble forsinket med halvannen time, så vi ankom hotellet i 2-3 tiden om natten. Da sov småen i bæresjal (Meitai) på mammas mage.

Før den tid hadde vi landet på Chania flyplass, som var et kapittel for seg selv. Bagasjehallen var proppfull av charterturister, og det var ingen skjermer som fortalte hvor vår bagasje skulle komme. Skjermene var rett og slett svarte. Da kan du sikkert tenke deg kaoset. På utsiden stod Ving-vertene og ventet på oss ved bussene, så derfra gikk det rimelig greit.
Da vi skulle hjem igjen etter en uke, ble vi hentet på hotellet om formiddagen med buss.

Vel fremme på flyplassen ble vi holdt igjen utenfor, for å bli sendt til innsjekk i grupper. Det er rett og slett fordi flyplassterminalen er så liten at det ikke er plass til alle samtidig.

Etter en brysk innsjekk hos strenge, greske flyplassansatte, kom vi oss gjennom sikkerhetskontrollen og endte opp i avgangshallen. Snakk om kaos! Vi sto/satt som sild i tønne og det var lange køer i den ene kiosken der, for å skaffe seg en flaske vann og noe å spise. Ingen behagelig opplevelse....

Flyturen hjem gikk i hvert fall veldig fint. Junior sovnet med en gang han fikk selen på seg, og sov på gulvet i to og en halv time. Da fikk vi sett film og spist flymaten vår i ro og mak, før han våknet igjen. Helt supert! Maten hans ble satt på vent på flykjøkkenet, og ble dessverre gitt til noen andre i kabinen..... heldigvis fant de noe annen mat han kunne få da han våknet.

Så var det Bergen igjen, og halvparten så mange varmegrader.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits